VRAĆA SE PAKAO: Slede tropski dani i noći

Izvor: Večernje novosti, 08.Avg.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆA SE PAKAO: Slede tropski dani i noći

U četvrtak i petak sunčano i vrlo toplo uz slab i umeren, a u petak i jak jugoistočni vetar i maksimalnu temperaturu u većini mesta od 37 do 40 stepeni Od sutra do petka u Srbiji vrlo toplo, u većini mesta sa maksimalnom temperaturom od 37 do 40 stepeni, a očekuju se i tropske noći sa minimalnom temperaturom iznad 20 stepeni, upozorio je danas RHMY.U četvrtak i petak sunčano i vrlo toplo uz slab i umeren, a u petak i jak jugoistočni vetar i maksimalnu temperaturu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << većini mesta od 37 do 40 stepeni.U petak krajem dana i tokom noći ponegde u zapadnim i severnim predelima kratkotrajna pojava pljuskova sa grmljavinom. U subotu osveženje sa pojačanim severozapadnim vetrom, mestimično kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom posle podne i uveče. Lokalno se očekuje veća količina padavina. Zatim promenljivo, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima i temperaturom u granicama proseka za ovo doba godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Od sutra ponovo tropske temperature

Izvor: RTS, 08.Avg.2017

Od sutra do petka u Srbiji vrlo toplo, u većini mesta sa maksimalnom temperaturom od 37 do 40 stepeni. Očekuju se i tropske noći sa minimalnom temperaturom iznad 20 stepeni, upozorio je RHMZ. . Za sredu je izdat crveni meteoalarm...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.