VIDEO: Slon zaskočio automobil

Izvor: Radio 021, 13.Jan.2015, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Slon zaskočio automobil

Vozač automobila u kojem je bila i njegova porodica bio je primoran da se zaustavi kada se na sredini puta u Kao Jai nacionalnom parku u Bangkoku (Tajland) pojavio slon.

Ono što je slon napravio ne samo da je isprepadalo putnike u automobilu nego je i napravilo veliku materijalnu štetu. Trenutno je sezona parenja slonova, a ovaj slon, kako se vidi na snimku, očito je automobil zamenio za slonicu.

Srećom, porodica u automobilu nije povređena. Ovo je drugi ovakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << incident ovog mesecua u kojem slonovi uništavaju parkirane automobile. Veterinari kažu da je čudno što su slonovi "napali" automobile, ali da uzrok može biti stres tokom sezone parenja.

Muški slonovi obično su prisiljeni da napuste krdo tokom sezone parenja kako se ne bi parili sa krvnim srodnicima.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

KAO TENK Slon jednim korakom smrskao automobil

Izvor: Blic, 14.Jan.2015, 09:48

Pored uobičajnih stvari na koje moraju da paze svi učesnici u saobraćaju (drugi automobili, motociklisti, pešaci..), vozači na Tajlandu moraju da obrate pažnju i na slonove...Na video koji se nedavno pojavio na internetu vidi se osmogodišnji slon koji je bukvalno pregazio jedan automobil u jednom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.