VIDEO: Pogledajte novu LOTO prevaru!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Pogledajte novu LOTO prevaru!

Iako se još nije stišala afera od jula prošle godine- sa izvačenjem famozne loptice broj 21 - u igri na sreću Loto, pojavio se novi skandal. Pogledajte o čemu se radi.

Na početku snimka koji je postavljen na društvene mreže jasno se vidi šest bubnjeva kako vrte loptice, a na ekranu je i šest krugova u koji se upisuju izvučeni brojevi.

Kamera kreće da snima jednu po jednu lopticu: 7, 4, 3, 8 i 7 i tu je kraj. Jedan bubanj kao da je nestao, a kružić za šesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << broj ostaje prazan.

Međutim, kamera se vraća na peti broj i njega zapisuju kao šesti. Nakon ponavljanja JOKER kombinacije saopšteno je da nema JOKER dobitnika.

Na zvaničnom sajtu Državne lutrije Srbije stoji izvučena kombinacija sa novim brojem 5.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.