VIDEO: Narko-diler u spotu Indire Radić!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Narko-diler u spotu Indire Radić!

Nikola Stevanović Džoni (30) bio je najveća nada srpskog boksa sve dok se nije upleo u poslove s drogom, zbog čeha mu je karijera otišla u nepovrat, ali malo ko una da je on imao i angažman u spotu Indire Radić za pesmu "Heroj".

U spotu su Indira i bokser imali seksi scene. Za Stevanovićem je u međuvrmenu raspisana poternica zbog saradnje s vođom narko-klana "amrika" Zoranom Jakšićem.

Njemu su svojevremeno prognozirali sjajnu posrtsku karijru. Sa samo 17 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je postao profesionalac, sa 20 juniorski prvak sveta u polusrenjoj kategoriji, a 2009. i interkontinentalni šampion sveta.

Ipak, krneuo je stranputicom, pa ga sada traži i peruanska policija. Optužen je da je sarađivao sa Jakšićem, koji je švercovao kokain, zbog čega je krajem januara osuđen na 20 godina zatvora.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRIMI-RAD: Narko-diler u Indirinom spotu

Izvor: Kurir, 09.Feb.2017, 10:00

...Nikola Stevanović Džoni (30) bio je najveća nada srpskog boksa sve dok se nije upleo u poslove s drogom, zbog čega mu je karijere otišla u nepovrat, ali malo ko zna da je bivši sportista imao i manekenski angažman, i to u spotu Indire Radić za pesmu „Heroj“..Dosije..PLJAČKAO SA PINK PANTERIMA..Počeci...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.