V. Han: Poginuo mladić, 5 povređeno

Izvor: B92, 11.Avg.2014, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

V. Han: Poginuo mladić, 5 povređeno

Jedno lice je poginulo, a pet zadobilo lakše i teže povrede u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 2 časa dogodila u selu Vrbovo kod Vladičinog Hana.

Iz policijskih izvora saznajemo da je nastradao Z. Š. (21) iz Surdulice, koji je iz Nemačke dolazio na odmor u zavičaj. Jedan teško povređeni mladić je životno ugrožen.

Teške telesne povrede su zadobili Lj. V. (31), D.K. (28) iz Ćićevca i jedan maloletnik iz Surdulice, dok su lake telesne povrede zadobili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << S.S. (22) i F.S. (19) iz Surdulice, javlja Tanjug.

Povređeni putnici su zbrinuti u Zdravstvenom centru u Vranju, odakle su dvoje prebačeni u niški Klinički centar.

Direktor Urgentnog centra u Nišu prim. dr Miodrag Lazić rekao je danas da je mladić koji je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Vladičinog Hana primljen bez svesti sa povredama grudnog koša i trbušnih organa i da je životno ugrožen.

Posle delimične dijagnostike i zbiranjavanja u Vranju mladić je primljen kod nas, urađena je kompletna dijagnostika i u toku je operacija, rekao je Lazić Tanjugu.

Druga osoba koja je primljena u Urgentnom centru je devojka koja ima povrede kostiju lica i prebačena je na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju, kazao je Lazić.

U trenutku prijema u Urgennom centru ona nije bila životno ugrožena, dodao je on. Jedan povređeni je jutros rano operisan u Vranju i on je van životne opasnosti, a dvoje su pušteni na kućno lečenje.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu Vladičin Han – Vranje kada su se sudarila dva putnička automobila, jedan sa nemačkim, a drugi sa kosovskim tablicama.

Do nezgode je došlo prilikom kontakta izmedu putničkog motornog vozila marke "fiat punto", prizrenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Lj. V. i putničkog motornog vozila marke "ford mondeo", nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.S.

Uvidaj su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu i policijski službenici Policijske stanice u Vladičinom Hanu.

Policijski službenici su po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužioca u Vladičinom Hanu, doneli rešenje o zadržavanju do 48 sati S. S. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca, navedeno je u saopštenju.

Policija i istražni organi još utvrđuju uzroke ove nesreće zbog koje je magistralni put između Vranja i Vladičinog Hana rano jutros bio u prekidu više časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽAK UDES Poginuo mladić kod Vladičinog Hana, petoro povređenih

Izvor: Blic, 11.Avg.2014

Zoran Šaćirović (21) iz Surdulice je poginuo, a pet putnika su zadobili teže i lakše povrede u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 02,00 časova dogodila u selu Vrbovo kod Vladičinog Hana...Svi povređeni putnici su zbrinuti u Zdravstvenom centru u Vranju, odakle su dvoje sa teškim...

Nastavak na Blic...

Poginuo mladić, petoro povređeno

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Avg.2014

Jedno lice je poginulo, a pet zadobilo lakše i teže povrede u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 02.00 časova dogodila u selu Vrbovo kod Vladičinog Hana...Iz policijskih izvora saznajemo da je nastradao Z. Š. (21) iz Surdulice, koji je iz Nemačke dolazio na odmor u zavičaj...Povređeni...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.