Usvojen budžet Subotice za 2012.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2011, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen budžet Subotice za 2012.

SUBOTICA -

Skupština grada Subotice usvojila je danas budžet za 2012. godinu 4,845 milijardi dinara. Tim budžetom, tekući prihodi uvećani su 12 odsto u odnosu na ovogodišnje.

Opozicioni Savez vojvođanskih Mađara optužio je vlast u Subotici, okupljenu oko Demokratske stranke, da "stvara ružičastu sliku" i da je projektovala nerealan budžet.

"Imamo situaciju kao i prošle godine. Mnoge obaveze >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz ove godine nisu izmirene, čime će njihovo plaćanje biti prebačeno za naredni budžetski ciklus. Tako svake godine, stvarate dodatno budžetsko opterećenje uvećano za 25 odsto", rekao je predsednik odborničke grupe SVM Jene Maglai i dodao da je reč o "predizbornom budžetu".

Odbornici vladajuće većine su, sa druge strane, hvalili budžet, kojim će, kako je naveo gradonačelnik Saša Vučinić, biti nastavljen "razvojni put Subotice".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.