Urugvaj - Južna Koreja 2:1

Izvor: Politika, 26.Jun.2010, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urugvaj - Južna Koreja 2:1

PORT ELIZABET – U prvom meču osmine finala fudbalskog prvenstva sveta u Južnoj Africi, reprezentacija Urugvaja savladala je danas u Port Elizabetu selekciju Južne Koreje sa 2:1 (1:0) i tako se plasirala u četvrtfinale. Golove za Urugvaj postigao je u 8. i 80. minutu Luis Suares, dok je strelac za Južnu Koreju u 68. minutu bio Li Čung Jong. Selekcija Urugvaja će se u borbi za polufinale sastati...(Autor - Tanjug)

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUAREZ ODVEO URUGVAJ U ČETVRTFINALE

Izvor: Kurir, 26.Jun.2010

PORT ELIZABET - Fudbaleri selekcije Urugvaja prvi su četvrtfinalisti Svetskog prvenstva u Južnoj Africi pošto su savladali reprezentaciju Južne Koreje sa 2:1 (1:0). Strelac oba pogotka za "uruse" bio je Luis Suarez u 8. i 80. minutu, dok je gol za "kosooke" postigao Čung Jong-li u 68. minutu...U...

Nastavak na Kurir...

Uspeh Urugvaja i Gane

Izvor: SrbijaNet.rs, 27.Jun.2010, 01:00

Fudbalske reprezentacije Urugvaja i Gane plasirale su se u četvrtfinale šampionata sveta u Južnoj Africi, dok su selekcije Južne Koreje i SAD završile  takmičenje, epilog je prvih utakmica eliminacione faze. Dvostruki prvak sveta i jedina afrička selekcija koja se plasirala u drugi krug

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Urugvaj slavi Suareza

Izvor: TimockeVesti.net, 27.Jun.2010

Luis Suarez, fantastički napadač „urusa“, sa dva gola je odveo svoju reprezentaciju u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Južnoj Africi: Urugvaj Južna Koreja 2:1 (1:1).....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

SP: Urugvaj i Gana u četvrtfinalu

Izvor: Šumadija Press, 27.Jun.2010

Reprezentacije Urugvaja i Gane čine prvi četvrtfinalni par na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Urugvaj je u prvom meču osmine finala savladao Južnu Koreju 2:1, a Gana je identičnim rezultatom nadigrala SAD, ali posle produžetaka.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.