Ulaznice za Real - Junajted i do 700 evra!

Izvor: Mondo, 08.Avg.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za Real - Junajted i do 700 evra!

"Tapkaroši" zadovoljno trljaju ruke uoči utakmice Superkupa Evrope koja se igra u Skoplju.

Foto: AP/Thanassis Stavrakis

Spektakl u Skoplju uskoro počinje! Sve je manje vremena do 20.45 i početka utakmice Superkupa Evrope, u kojoj se sastaju Real Madrid i Mančester junajted.

Teško da će se ikada ponoviti da dva tako atraktivna kluba igraju jedan protiv drugog u našem okruženju, pa je stoga i interesovanje ogromno. Mnogi iz Srbije otišli su put makedonske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prestonice, a među njima je i novinar SOS kanala i kolumnista MONDA, Nebojša Petrović.

Dok "ubija vreme" do početka duela prošlosezonskih osvajača Lige šampiona i Lige Evrope, šetajući oko Filip II arene, susreo se i sa "tapkarošima", koji će očigledno vrlo dobro zaraditi ovog utorka.

Cena ulaznica "na crno" kreće se čak do 700 evra!

Burger 3€, ulaznica na crno 700€ #RealUnited#Skopje#uefasupercup2017pic.twitter.com/Z7t2RwVhZN

— TOTAL SOCCER (@NebojsaSoskanal) August 8, 2017

Bez obzira na to, ne sumnjamo da će tribine biti ispunjene, a nadamo se i kvalitetnom fudbalu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.