Uhvati ritam 3: Pirati protiv Samuraja

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2010, 02:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uhvati ritam 3": Pirati protiv Samuraja

Film "Uhvati ritam 3" u stiže u srpske bioskope 30. septembra, i to u najnovijoj 3D tehnologiji!

Luk je siroče koje postaje ulični igrač. Očajnički želi da ga ne izbace iz jedinog doma za koji zna, stovarišta u Njujorku, koje je raj za mlade igrače širom sveta. Njegova porodica, sačinjena od mladih igrača, zove se "Kuća Pirata“.

Kako bi opstali, moraju da pobede dugogodišnje rivale, "Kuću Samuraja“, na narednom svetskom takmičenju, gde se najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << plesne grupe nadmeću za vrednu novčanu nagradu.

Kako bi angažovao nove talente da se pridruže "Piratima“ i pomignu im da osvoje takmičenje, Luk kreće u potragu. Pronalazi dva igrača, kakva mu trebaju. Natali, misterioznu uličnu plesačicu i Musa, pomoćnika komičara, iz drugog dela ovog filmskog serijala, koji je sada brucoš na Njujorškom Univerzitetu.

Natali krije tajnu, za koju ni Luk ne zna, koja preti da ugrozi njihovu romansu i sve što su "Pirati“ postigli. Osmislili su fantastičnu koreografiju, koju im "Samuraji“ kradu. Kako vreme odmiče, Mus se obraća svojoj bivšoj grupi, MSA, za pomoć.

Mogu li "Pirati“ i MSA, u poslednji čas oformiti ekipu? Da li će nova koreografija biti dovoljno dobra da pobede trenutno najbolje plesače na svetu?

Film je režirao Džon M. Ču, a glavne uloge igraju Adam Sevani, Alison Stoner i Rik Malambri.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.