Uhapšeni navijači Partizana i Crvene zvezde

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 13:54

Uhapšeni navijači Partizana i Crvene zvezde

Pripadnici navijačke grupe Partizan, "Južni front", uhapšeni su zbog nasilničkog ponašanja.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom i Žandarmerijom u akciji "Svetionik 2", koja je izvedena u cilju sprečavanja sukoba navijačkih grupa, uhapsila pripadnike navijačke grupe Partizan.

Uhapšeni su pripadnici pomenute grupe Ð.G, D.A, N.S. i M.Š. zbog sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su u noći između 17. i 18. juna, izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika PI Pančevo, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Takođe, uhapšeni su i D.A, N.S, Ð.J, N.K. i M.A. zbog postojanja osnovane sumnje da su u noći između 2. i 3. jula izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu radnika obezbeđenja ugostiteljskog objekta "Medžik" u Pančevu.

Po nalogu zamenice OJT Pančevo, određeno je zadržavanje do 48 časova Ð.G, D.A, N.S, M.Š, Ð.J. i N.K. i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni i saslušani u tužilaštvu.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa policijom u Pančevu 30. juna uhapsilo N.V. i D.Č, pripadnike navijačke grupe Crvena Zvezda zbog postojanja osnovane sumnje da su 18.juna izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, kada su kod ugostiteljskog objekta "Pogon" zadali udarce nožem i satarom oštećenom M.T.

Njima je po predlogu dežurne zamenice OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.