Uhapšen profesor u Soko Banji

Izvor: RTS, 19.Okt.2012, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen profesor u Soko Banji

Zbog obljube zloupotrebom službenog položaja, određen pritvor profesoru u Soko Banji. On je uhapšen pošto je osumnjičen da je primorao učenicu na seksualni odnos, preteći joj lošim ocenama.

Policija u Soko Banji uhapsila je profesora srednje škole "Branislav Nušić" S.S. zbog obljube zloupotrebom službenog položaja. On je osumnjičen da je primorao sedamnaestogodišnju učenicu na seksualni odnos, preteći joj lošim ocenama.

Četrdesetčetvrogodišnji profesor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << S.S. je osumnjičen da je nekoliko puta tokom oktobra prisilio učenicu M.N. na seksualni odnos uz obećanje da će joj pomoći da lakše završi razred. On je obećavao da će pomoći u popravljanju ocena i kod drugih profesora u školi.

Policiji je slučaj prijavio otac maloletne.

"Profesor je priveden zbog krivičnog dela obljuba zloupotrebom službenog položaja i predat istražnom sudiji Višeg suda u Zaječaru", rekao je načelnik Policijske stanice u Soko Banji Bojan Milivojević.

Učenici škole prepričavaju ovaj događaj i kažu da nisu iznenađeni privođenjem profesora.

Protiv S.S, koji u školi radi od 2000. godine, policija je pre dve nedelje podnela prekršajnu prijavu jer je pretukao staricu od osamdeset godina.

Posle privođenja on je u školi suspendovan i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak.

"Manje-više smo svi začuđeni. Ja sam zaprepašćena jer nisam to očekivala bez obzira na priče koje su išle po gradu", kaže direktorka škole Dragana Trifunović i dodaje da tako nešto nije očekivala ni ona, ni veliki broj zaposlenih u školi.

Istražni sudija Višeg suda u Zaječaru Zoran Jovanović saslušao je osumnjičenog u prisustvu advokata i odredio mu pritvor do 30 dana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.