Udovičić: Potrebne brže i jače reforme

Izvor: RTS, 09.Mar.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Potrebne brže i jače reforme

Vanja Udovičić učestvovao u sređivanju dečijeg igrališta na Novom Beogradu i reako da su potrebene brže i jače reforme.

Kandidat za odbornika u Skupštini grada sa izborne liste "Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo" Vanja Udovičić učestvovao je u akciji sređivanja, čišćenja i obnove dečijeg igrališta na Novom Beogradu.

On je, kako se navodi u saopštenju, ocenio da su ljudi s pravom ogorčeni i nezadovoljni, te da je potrebno promeniti sistem, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se pokrenu bolje i jače reforme, da bi mladi bili zadovoljni i da bi dobili Srbiju kakvu svi zaslužujemo.

Udovičić je, s tim u vezi, istakao da je Srpska napredna stranka (SNS) ponosna na sve što je urađeno u prethodnom periodu, ali smatra da neke stvari moraju mnogo bolje da se urade.

"Našom inicijativom moramo pokazati drugima kako da se ophode prema sebi, prema mladima, ali i prema svojoj okolini. Zato i jesmo danas u ovom parku da pokažemo kako malim zalaganjem i trudom možemo da učinimo našu sredinu kvalitetnijom i boljom", kazao je Udovičić.

On je naglasio da se SNS bori za prava mladih, dece i za prava svih građana ove zemlje.

Udovičić je kazao da SNS poziva sve građane da 16.marta izađu na izbore i podrže izbornu listu "Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.