Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se prelijepa Brazilka iz serije “Bella“

Džesika Mej, koju gledamo kao Belu u istoimenoj seriji na OBN-u, udala se prije dva dana u Parani u Brazilu.

Njen izabranik je nagrađivani fotograf I pozorišni glumac Husejin Kara.

Džesica je od javnosti skrivala ovu romansu kao zmija noge. Iako se šuškalo kako ima romansu sa Tolgom Mendijem, s kojim dijeli naslovnu ulogu u seriji Bella, glumica to nikada nije porekla. Očigledno su oboje naučili vrlo dobro kako se radi uspješan marketing.

Tek nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je javnost saznala kako su Džesika i Hssejin u vezi dužoj od godinu dana. Upoznali su se preko fotografije, koja je zapravo njegova specijalnost.

Pored glumačkih egzibicija u pozorištu, Husejin se odlučio i za fotografiju kao svoju primarnu profesiju. Osvojio je mnoge nagrade, a neke od njegovih fotografija našle su se i u magazinu National Geographic.

Ipak, specijalnost su mu fotografije vjenčanja, a 2015. godine dobio je priznanje „Best 100 wedding photos“.

Svoje vjenčanje ipak nije fotografisao, a na tim fotografijama mladenci izgledaju sjajno, posebno Džesika. Ova glumica je za kratko vrijeme pobrala sve simpatije Turaka, a nije zaboravila ni rodni Brazil gdje se ipak odlučila vjenčati.

Seriju „Bella“ možete pratiti svaki radni dan u 18 sati na OBN-u.

A post shared by Jéssica May (@jessicamayofficial) on Jul 1, 2018 at 8:37am PDT

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.