Udaje se Dženifer Aniston

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se Dženifer Aniston

Američka glumica Dženifer Aniston i glumac i scenarista Džastin Teru verili su se, piše časopis Pipl (People).

Rešila da stane na ludi kamen  

Teru je imao neverovatnu rođendansku proslavu u petak, dobio je savršen poklon kada je njegova devojka, Dženifer Aniston, prihvatila njegovu bračnu ponudu, rekao je Teruov portparol časopisu Pipl, a to je potvrdio i glumičin portparol.

 

Kako podseća Pipl, ovaj par je u vezi 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meseci. Za sada nije poznat datum venčanja.

 

Bivša zvezda humorističke serije "Prijatelji", Dženifer Aniston (43) bila je udata za holivudsku zvezdu Breda Pita od kojeg se razvela 2005. godine kada se on zaljubio u Andželinu Džoli. Teru koji ima 41 godinu, do sada se nije ženio.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.