U samoubilačkom napadu 33 osobe poginule

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U samoubilačkom napadu 33 osobe poginule

DŽALALABAD - Najmanje 33 osobe su poginule, a više od 100 je povrijeđeno u samoubilačkom napadu u gradu DŽalalabadu na istoku Avganistana, rekao je danas šef gradske policije Fazel Ahmad Šerzad.

Napad se dogodio ispred banke u kojoj radnici vladinih institucija uzimaju platu, rekao je novinarima Šerzad, dodajući da se radi o samoubilačkom napadu, ali da istraga još traje.

On je dodao da nije jasno da li je eksploziv bio u automobilu, ili je bio pričvršćen na tijelu napadača.

Talibani su odbacili odgovornost za napad.

"Ovo je djelo zla i mi ga snažno osuđujemo", rekao je portparol islamista Zabihulah Mudžahid agenciji Rojters.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U bombaškom napadu poginule 33 osobe

Izvor: Akter, 18.Apr.2015

U samoubilačkom bombaškom napadu na ekspozituru banke u gradu Džalalabadu na istoku Avganistana danas su, prema najnovijim podacima, poginule 33 osobe..Portparol guvernera provincije Nangarhar Ahmad Zia Abdulzai izjavio je da je u napadu u glavnom gradu te provincije povređeno 105 ljudi, od kojih...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.