U Rektoratu prikupljanje potpisa protiv doktorata Malog

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Maj.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rektoratu prikupljanje potpisa protiv doktorata Malog

U holu rektorata Univerziteta u Beogradu počelo je prikupljanje potpisa za žalbu na doktorat ministra finansija Siniše Malog.

Potpise prikupljaju profesori Dušan Teodorović i Dubravka Stojanović, prenosi N1.

Žalbu su sastavili profesor Raša Karapandža sa Univerziteta EBS u Nemačkoj i profesorka prava Vesna Rakić Vodinelić sa Univerziteta Union.

Mogu je potpisati svi zaposleni od 11 do 14 sati, a žalba na 42. stranice biće predata Odboru za profesionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << etiku.

Potpisnici očekuju da Univerzitet u Beogradu uskrati izdavanje doktorske diplome Siniši Malom.

Stručna komisija Fakulteta organizacionih nauka zaključila je da Siniša Mali nije plagirao svoj doktorski rad, a da je oko sedam odsto teksa bez navedenog izvora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Predata žalba na doktorat Malog

Izvor: Radio 021, 21.Maj.2019

U holu rektorata Univerziteta u Beogradu prikupljani su potpisi za žalbu na doktorat ministra finansija Siniše Malog, a predato je oko 140 potpisa profesora...Potpise su prikupljali profesori Dušan Teodorović i Dubravka Stojanović...Žalbu su sastavili profesor Raša Karapandža sa Univerziteta...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.