U Beogradu od danas samo dve

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 09:47

U Beogradu od danas samo dve

Beograd -- U Beogradu će od danas biti dežurne kovid ambulante samo pri Domovima zdravlja u Zemunu i Paliluli, prenose mediji.

U Beogradu će od danas biti dežurne kovid ambulante samo pri Domovima zdravlja u Zemunu i Paliluli, navedeno je na sajtu Doma zdravlja Voždovac. Prema informacijama sa sajta DZ Voždovac, ambulanta u Ulici Vojvode Stepe 226, koja je do subote služila kao kovid ambulanta, od ponedeljka će nastaviti sa radom na regularan način.

U ostalim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << domovima zdravlja u prestonici građani će kroz regularne ambulante i respiratorne centre moći da provere svoje zdravstveno stanje, ukoliko sumnjaju na kovid 19 ili imaju neku drugu respiratornu infekciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.