Tri cisterne sa pijaćom vodom u centru grada

Izvor: Blic, 07.Jul.2011, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri cisterne sa pijaćom vodom u centru grada

Zbog izuzetno visokih temperatura koje su najavljene za naredne dane Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" postaviće tri cisterne sa pijaćom vodom u centru Beograda, da bi sugrađani lakše podneli velike vrućine, saopštilo je danas to preduzeće.

Lokacije na kojima će se, od sutra do 10. jula, nalaziti cisterne su Trg Republike, Zeleni venac i Trg Slavija, i to od 12 do 18 sati.

Pitka voda na tri veoma prometna mesta u prestonici namenjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je svim Beograđanima za piće, osvežavanje i rashlađivanje.

Prisustvo cisterni naročito je značajno za mališane i starije osobe, koje najteže podnose vrućinu.

Beogradski vodovod i kanalizacija će nastaviti sa ovom akcijom tokom celog leta, a cisterne će biti postavljane na javnim mestima u danima sa tropskim temperaturama, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.