Trener Nagetsa: Jokić je lice franšize

Izvor: Danas, 18.Dec.2018, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Nagetsa: Jokić je lice franšize

U derbiju najboljih ekipa Zapada i Istoka, Denver je u Koloradu pobedio Toronto (95:86), vezao je treći trijumf bez trojice faktički startera (Geri Heris, Pol Milsap, Vili Barton) i tako još jednom potvrdio da poseduje kvalitet za najviše domete, prevashodno u svojoj konferenciji (20-9). Članak Trener Nagetsa: Jokić je lice franšize se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gradonačelnik Novog Pazara 20. decembra odgovara na Fejsbuku

Izvor: Danas, 18.Dec.2018

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac odgovaraće direktno na pitanja građana u četvrtak 20. decembra na Fejsbuk strani Danasa u okviru rubrike Intervju na mreži. Članak Gradonačelnik Novog Pazara 20. decembra odgovara na Fejsbuku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.