Trampov prvi intervju nakon izbora

Izvor: B92, 29.Nov.2020, 22:01

Trampov prvi intervju nakon izbora

Donald Tramp je dao je prvi intervju uživo od izbora 3. novembra za "Fox Business News" i ponovio optužbe o izbornoj prevari.

U telefonskom razgovoru koji je trajao oko 45 minuta Tramp je rekao da su izbori namešteni i "potpuna prevara", ali da se sudije ne žele mešati.

Tramp je iskoristio intervju kako bi ponovio optužbe koje je dao bez dokaza o širokoj izbornoj prevari, što su tvrdnje koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbacile brojne sudije.

Ali je izrazio sumnju u to hoće li Vrhovni sud želeti da razmotri žalbu za bilo koji slučaj za koji se zalaže njegov tim.

"Moramo delovati vrlo brzo", rekao je Tramp, ali nije dao datum do kojeg bi smatrao svoje opcije iscrpljenima.

Gotovo svaka tužba koju je dala Trampova kampanja odbačena je na sudovima zbog nedostatka dokaza.

Rekao je da će se nastaviti boriti protiv rezultata izbora.

Najbliže što je došao priznavanju poraza je bilo prošle nedelje kada je Tramp rekao da će napustiti Belu kuću ako Bajdena elektorski koledž uzabere za pobjednika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRAMP DAO PRVI INTERVJU POSLE IZBORA: I dalje ne priznaje poraz! Tvrdi da je sve namešteno i da sudije ne žele da se mešaju VIDEO

Izvor: Kurir, 30.Nov.2020, 11:51

Američki predsednik Donald Tramp dao je prvi intervju uživo od izbora 3. novembra na Foks biznis njuzu i ponovio neutemeljene optužbe o izbornoj prevari.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.