Tramp se podsmeva Greti Tunberg

Izvor: Danas, 24.Sep.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp se podsmeva Greti Tunberg

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je izazvao zgražavanje na društvenim mrežama nakon što je objavio tvit kojim se ruga emotivnom govoru šesnaestogodišnje švedske aktvistkinje Grete Tunberg na klimatskom samitu UN u Njujorku, javlja AFP. Članak Tramp se podsmeva Greti Tunberg se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rohani traži da Tramp ponovo uspostavi poverenje između SAD i Irana

Izvor: Danas, 25.Sep.2019, 10:40

Iranski predsednik Hasan Rohani ocenio je da njegov američki kolega Donald Tramp treba da povrati poverenje između SAD i Irana pre mogućeg susreta dvojice vođa.  Članak Rohani traži da Tramp ponovo uspostavi poverenje između SAD i Irana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Priča o Greti Tunberg – tinejdžerka koja se suprotstavila svetskim liderima zbog klimatskih promena

Izvor: Danas, 25.Sep.2019

Mlada aktivistkinja iz Švedske održala je emotivan govor na samitu Ujedinjenih nacija.The British Broadcasting Corporation Počelo je s jednom devojčicom – Gretom Tunberg. Danas milioni ljudi protestuju protiv klimatskih promena. Prošlo je više od godinu dana otkako je Greta Tunberg započela...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.