Tragedija u Kozarskoj Dubici

Izvor: RTS, 05.Maj.2012, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Kozarskoj Dubici

Preminula Milena D. iz Kozarske Dubice, koja je ubila jednog i ranila drugog sina, pa potom popila esenciju. Sin Dragan, koji je imao prostrelnu ranu glave, operisan, a njegovo stanje je i dalje neizvesno.

Dragan D. iz Kozarske Dubice, na koga je jutros iz vatrenog oružja pucala majka, operisan je u Univerzitetsko-kliničkom centru Banjaluka, a sve dalje prognoze su neizvesne, rečeno je novinarima u toj zdravstvenoj ustanovi.

Na njega i njegovog rođenog brata Srđana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jutros je pucala majka Milena koja je, nakon toga, popila esenciju, pa je i ona dovezena u Univerzitetsko-klinički centar. Prema poslednjim informacijama, preminula je od trovanja. 

Iako su prethodno bolnički izvori saopštili da su obojica momaka preminula, Dragan je iz Kozarske Dubice dovezen u teškom stanju sa prostrelnom ranom glave.

Otac dvojice mladića Željko D. je u trenutku tragedije nije bio kod kuće. Po povratku kući zatekao je jednog mrtvog i jednog ranjenog sina i suprugu koja je, kako se navodi, bila u nervnom rastrojstvu.

Željko je u stanju šoka prebačen u zdravstvenu ustanovu u Kozarskoj Dubici.

Teško povređeni Dragan je zaposlen u opštini Kozarska Dubica kao komunalni policajac, gde obavlja i funkciju predsednika Opštinskog odbora SNSD-a tog mesta, a njegov ubijeni brat Srđan je bio vlasnik diskoteke "Kalipso".

Policija je na mestu tragedije obavila uviđaj. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.