Tonski prilog: Preživljavanje u Srbiji

Izvor: Southeast European Times, 17.Sep.2010, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tonski prilog: Preživljavanje u Srbiji

Julijana Živanović, beogradska taksistkinja i samohrana majka, suočila se sa neočekivanim izazovom kada joj je pre pet godina ustanovljen rak dojke.

17/09/2010

Bojana Milovanović za Southeast European Times iz Beograda -- 17/09/10

To je priča o nevolji prevaziđenoj verom i energijom, o snazi pronađenoj u trenutku suočavanja sa preprekama. Julijana Živanović, jedna od nekolicine ženskih vozača taksija u Beogradu, takođe je preživela rak dojke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times << />
"Mislila sam da sam najjača, najotpornija i najzdravija, a onda sam prilikom rutinskog zdravstvenog pregleda saznala da imam rak dojke. Mislim da sam jedina osoba na svetu koja nije uzela bilo kakvo bolovanje i nastavila sam da vozim moj taksi 40 dana posle operacije", kaže ona za SETimes.

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.