Tompson ipak dobio pare?

Izvor: RTS, 23.Jan.2011, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tompson ipak dobio pare?

Marko Perković Tompson priznao da je na ruke primio oko 7.000 evra da nastupi u izbornoj kampanji HDZ-a 2007. godine, ali nije nastupio jer se Sanaderu nisu svidele neke njegove izjave, piše "Slobodna Dalmacija".

Na nedavnom saslušanju u Splitu pevač Marko Perković Tompson istražiteljima je priznao da je na ruke primio 50.000 kuna (6.756 evra) akontacije da nastupi u izbornoj kampanji 2007. godine, piše Slobodna Dalmacija.

Prema pisanju lista, Tompson se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u centrali HDZ-a sastao s tadašnjim premijerom i šefom HDZ-a Ivom Sanaderom i tadašnjim blagajnikom HDZ-a i šefom carine Mladenom Barišićem, i tada je dobio akontaciju od 50.000 kuna da peva za HDZ, ali na kraju nije nastupio jer se Sanaderu kasnije nisu svidele neke njegove izjave.

Hrvatski mediji poslednjih dana pisali su da je Tompson, poznat po nacionalističkim nastupima, dobio 515.000 evra da u kampanji za parlamentarne izbore 2007. ne peva za konkurenciju.

Na početku nedavnog saslušanja u Splitu, Tompson je kategorički odbacivao Barišićevu tvrdnju datu Kancelariji za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala da se uopšte sastao s Barišićem, i da je od njega primio 516.000 evra da ne peva za druge stranke.

Pevač je ostao pri svojoj tvrdnji sve dok mu istražioci nisu pokazali dokaz da se ipak sastao s Barišićem, nakon čega se Tomson prisetio i odlučio da ispriča svoju verziju događaja, piše list.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TOMPSON IPAK DOBIO PARE OD SANADERA

Izvor: Kurir, 23.Jan.2011

ZAGREB - Pevač Marko Perković Tompson je na nedavnom saslušanju u Splitu istražiocima priznao da je na ruke primio 50.000 kuna (6.756 evra) akontacije da nastupi u izbornoj kampanji 2007. godine, piše splitska Slobodna Dalmacija...Prema pisanju lista, Tompson se sastao s tadašnjim premijerom i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.