Tikvicom protiv medveda!?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2010, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tikvicom protiv medveda!?

Jedna Amerikanka uspela je da se pomoću tikvice odbrani od 90 kilograma teškog crnog medveda koji ju je napao dok je bila na tremu svoje kuće u okrugu Misula, u državi Montani, javlja AP.

Razjarena životinja, koja je pre toga mirno jela jabuke s obližnjeg drveta, prvo je napala jednog od njenih pasa koje je u toku noći izvela u dvorište. Kada je pokušala da zaštiti svog ljubimca, medved je nasrnuo na nju i ogrebao je šapom po nozi.

Žena, koju policija nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želela da identifikuje, utrčala je tada u kuću, ali je medved uspeo da glavom zaglavi vrata. Držeći jednom rukom vrata, ona je u panici drugom dohvatila prvo što je stigla - poveću tikvicu koju je pre toga ubrala u bašti, i njome pogodila zver koja je pobegla.

Kako je izjavio šerif okruga Misula, ženi nije bila potrebna medicinska pomoć, a organizovana je potera za medvedom.

Šerif je, takođe, precizirao da je "spasonosno oružje", - povrće iz roda tikvice bilo dugo 36 centimetara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.