Teška saobraćajna nesreća u Ustaničkoj

Izvor: B92, 03.Jul.2022, 08:25

Teška saobraćajna nesreća u Ustaničkoj

Tokom protekle noći dogodile su se tri saobraćajne nezgode, od kojih jedna teška.

Sinoć u oko 19.30 sati, na uglu ulica Ustaničke i Grčića Milenka jedan muškarac (73), učesnik u udesu je sa teških telesnim povredama prevežen u Urgentni centar.

U ostale dve saobraćajne nesreće nije bilo ozbiljnije povredjenih učesnika. Noć u Beogradu je protekla relativno mirno, dežurale su 22 ekipe koje su ukupno obavile 99 intervencija, od čega 18 na javnim mestima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Bilo je više alkoholisanih Beogradjana koji su prevoženi na odeljenje za detoksikaciju u VMA. Kako je rečeno Tanjugu u službi Hitne pomoći, situacija sa kovidom-19 je mirna.

Kao i prethodnih dana javljali su se u velikom broju hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i kardiovaskularni pacijenti sa bolom u grudima, astmatičari i osobe sa psihijatrijskim poremećajima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.