Terzić pisao zvezdašima: Investiraćemo u...

Izvor: Mondo, 08.Avg.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić pisao zvezdašima: Investiraćemo u...

Generalni direktor Crvene zvezde traži strpljenje i najavljuje u šta će klub najviše uložiti u narednom periodu.

Foto: MN Press

Dan posle opširnog razgovora sa novinarima, generlani direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, odlučio je da se pismom objavljenim na klupskom sajtu obrati i svim zvezdašima.

U uvodu je naveo da je zadovoljan prelaznim rokom i angažovanjem Vladana Milojevića za trenera, a Mitra Mrkele za sportskog direktora, da se stvara >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << moćan tim i da će ekipa učiniti sve da eliminiše Krasnodar, poslednju prepreku na putu do grupne faze Lige Evrope.

Zatim je pozvao sve pristalice crveno-belih na strpljenje i naveo:

"Dug smo za sada spustili sa 53 na 33.5 miliona evra, uskoro ćemo realizacijom naših sporazuma sa bankama svesti realan dug na 26 miliona evra. Tim trendom ćemo nastaviti i u budućnosti. U naredne 2-3 godine Crvena zvezda će biti na pozitivnoj nuli i tada se možemo okrenuti ostvarivanju isključivo sportskih ciljeva. Zato molimo zvezdašku javnost da tokom ove faze stabilizacije bude strpljiva u zahtevima za visokim sportskim rezultatima, mada i sada imamo jasan cilj - vraćanje šampionske titule na naš stadion i plasman u evropsko takmičenje. Napravićemo mi Crvenu zvezdu ponovo velikom, a njenim rezultatima će se ponositi svaki pravi zvezdaš. Samo nam je potrebno vreme".

Terzić je potom i najavio koje su planirane investicije kluba:

a) infrastruktura omladinske škole, b) dovođenje svih talentovanih igrača Srbije u Omladinsku školu Crvene zvezde, c) rekonstrukcija zapadne tribine, d) vraćanje starih dugova bankama po potpisanim sporazumima i e) jačanje tima za osvajanje titule i ulazak u UEFA takmičenje.

Ponovio je Terzić da je klub tokom ovog leta prihodovao 12 miliona evra, dodavši da je u protekle dve godine Zvezda od transfera igrača prihodovala više od 20 miliona evra, ali je i istakao da se još vraćaju stari dugovi...

Na kraju, uz zahvalnost svima koji su verovali u aktuelno klupsko rukovodstvo, poručio je:

"Šampionska titula mora biti osnovni sportski cilj, ali pre toga imamo dvomeč sa ruskim Krasnodarom i bez obzira na snagu njihovog tima i bogatstvo njihovog vlasnika, moramo verovati u pobedu. Ako budemo iskreno verovali u pobedu, onda ćemo i pobediti".

Celo pismo možete pročitati na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.