Tepić: Lončar da podnese ostavku

Izvor: Danas, 22.Okt.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić: Lončar da podnese ostavku

Poslanica Kluba samostalnih poslanika Marinika Tepić izjavila je danas da bi ministar zdravlja Zlatibor Lončar trebalo da podnese ostavku zato što su u jednom dnevnom listu objavljeni podaci o zdravstvenom stanju Violete Cvetković, koja tvrdi da su lekari Doma zdravlja u Kragujevcu odbili da prime i pregledaju njeno bolesno dete. Članak Tepić: Lončar da podnese ostavku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Majka snimala kragujevačke lekare zbog tretiranja BOLESNOG DETETA, a onda je u programu uživo nastao HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018

Video snimak majke Violete Cvetković iz Kragujevca, na kojem se vide lekari Doma zdravlja, za koje ona tvrdi da su odbili da je pregledaju njeno bolesno dete, objavljen je pre nekoliko dana i i dalje izaziva buru u javnosti..Violeta Cvetković i načelnica kragujevačkog doma zdravlja Jasmina Ivošević...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.