Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2023, 16:45

Tanasković: EU podržala predlog da se sredstva IPARD 2 programa koriste i u 2024.

Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković izjavila je danas u Briselu da je EU podržala njen predlog da se rok za korišćenje sredstava iz IPARD 2 projekta vredan 158,5 miliona evra bespovratne podrške namenjene srpskim poljoprivrednicima, koji ističe 31. decembra, produži na još godinu dana. Tanaskovićeva je rekla, nakon sastanka sa evropskim komesarom za poljoprivredu Janušom Vojčehovskim u Briselu, da je on pozitivno reagovao na taj zahtev i izrazio spremnost da ga podrži.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU pozitivno reagovao na zahtev ministarke poljoprivrede Tanasković da se produži rok za korišćenje bespovratnih kredita

Izvor: Blic, 30.Mar.2023

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković uspela je danas u Briselu da izdejstvuje da EU uzme u obzir neophodnost produženje roka za korišćenje bespovratnih kredita namenjenih našim poljoprivrednicima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.