Talenat: Žiri se pokajao!

Izvor: Mondo, 16.Dec.2012, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talenat: Žiri se pokajao!

Druga šansa za dečaka koji je oduševio publiku, ali ne i žiri. Bosiljčić, po svom priznanju, "crkao" od nepravde i ipak promenio odluku.

Igrači, pevači, plesne grupe, pa i neobični talenti kao što je jedan proizvođač frula, pokazali su se pred žirijem u nadi da će osvojiti šansu za finale i nagradu od 100.000 evra.

Večerašnju emisiju obeležio je slučaj dečaka Igora Lazarevića, koji je solidno otpevao "Nije htjela" Kemala Montena, omiljenu pesmu svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << roditelja. Sladak ali ne preterano raspevan, Igor je ipak osvojio publiku, ali kod žirija ga je sačekao hladan tuš.

"Razvijaće se tvoj glas još", "fali strasti, ova pesma zahteva strast", ili "ovo jednostavno nije za dalje", komentari su koje je Igor čuo od Ivana Bosiljčića, Ivana Tasovca i Nataše Ninković. Bosiljčićevo "ne" je odlučilo - mali pevač ne ide dalje. Otišao je sa suzama u očima.

"Hoću da crknem što sam ovom malom rekao 'ne'", krenuo je Bosiljčić da prebacuje sebi, i pozvao producente da vrate klinca na scenu. Srećan epilog - Igora ćemo gledati i u narednim emisijama.

Pored njega, istakla se i profesorka latinskog jezika koja se predstavila kao Nataša Užasno Nervozna Pavlović. Razloga za nervozu nije bilo, pošto je divnom interpretacijom džez pesme obezbedila sebi mesto u polufinalu.

Prošle su i tri devojčice koje neguju tradiciju i pevaju stare narodne pesme. Tamara, Milica i Andrijana ponosno su rekle da žele da pokažu da "ne surfuju netom, već čuvaju tradiciju", i od žirija dobile tri "da".

U daljem takmičenju gledaćemo i pevačicu Ivu Pletikosić, koja je sa bendom tako izvela "On&On" Erike Badu, da je Tasovac prokomentarisao da je upravo čuo "profi klupsku svirku". Publiku je oduševila i Dana Gašić Gavaja, "pljunuta" Rijana, koja je pevala Ališu Kiz uz pomoć puškice!

"Morala sam da napišem tekst na papiriću", izvinila se ona žiriju zbog gafa sa tekstom, a zatim oduševila pesmom "Hurt" Kristine Agilere.

Dalje je prošao i osamdesetogodišnji Miroslav Vesović, mada bi bio red da se zapitamo - zašto? Delje i štimuje frule celog života, kaže da ume da napravi savršeno naštimovanu frulu iz jednog komada drveta za samo dva i po sata, ali priznaje da ne ume baš naročito da svira. Ipak, od Bosiljčića, Tasovca i Ninkovićeve dobio je tri "da".

Zanimljiv je bio i nastup "UV densa", grupe koja pod ultraljubičastim svetlom izvodi crno-beli plesni šou. Iako nisu bili savršeno uigrani, žiri se naježio i poslao ih dalje. Lep nastup i zanimljivu koreografiju "Star dens studija" takođe ćemo gledati ponovo, kao i gipke pokrete talentovanog baletana Nikole Koraća.

Naravno, nisu svi zaslužili pohvale od žirija i publike, pa su prekor dobile devojke iz plesnog studija "Flaj", kojima je Tasovac zamerio koreografiju, a Bosiljčić poručio da porade na kondiciji jer su se "očigledno opustile tokom jeseni". Natašu Ninković je do suza nasmejao pantomimičar i plesač Marko Cvetković, a Tasovca do tačke ključanja dovela Daša Lazić, koja je otpevala autorsku kompoziciju "Strujomer" i odbila da ućuti čak i kada je žiri vikao na nju da prestane.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ja imam talenat: Žiri se pokajao !?

Izvor: CrveniTepih.com, 17.Dec.2012, 00:34

Druga šansa za dečaka koji je oduševio publiku, ali ne i žiri. Bosiljčić, po svom priznanju, “crkao” od nepravde i ipak promenio odluku. Igrači, pevači, plesne grupe, pa i neobični talenti kao što je jedan proizvođač frula, pokazali su se pred žirijem u nadi da će osvojiti šansu za...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.