Izvor: B92, 28.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić za duel u drugom krugu

Beograd -- Predsednik DS-a Boris Tadić zalaže se se za fer i korektnu kampanju, u kojoj će svi kandidati biti ravnopravno tretirani.

U odgovoru na poziv Tomislava Nikolića, predsedničkog kandidata Srpske radikalne stranke, na TV duel, DS je saopštio da će, ukoliko drugog kruga izbora bude, tek tada biti jasno ko su, prema mišljenju građana, dva glavna kandidata za mesto predsednika Srbije koji treba direktno da sučele svoje programe i argumente.

"U skladu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << demokratskom procedurom u drugim zemljama, ali i u našoj, uobičajeno je da se nakon prvog kruga organizuje TV duel glavnih protivkandidata, koji predsednik Tadić sa zadovoljstvom prihvata", saopštava DS.

Inače, Internet-sajt Borisa Tadića nudi mogućnost građanima da mu postave pitanja, saopšteno je iz te stranke.

Od naredne nedelje Tadić će odgovarati na postavljena pitanja na sajtu www.boristadic.org, navodi se u saopštenju. Građani ce moći da pogledaju prve video-odgovore 31. decembra, naveo je DS.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.