Izvor: B92, 04.Mar.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIJANIC TUZIO DJINDJICA

Beograd -- Novinar Aleksandar Tijanic podneo je privatnu krivicnu tuzbu protiv premijera Srbije Zorana Djindjica, kog tereti da je, s funkcionerima Demokratske stranke Cedomirom Jovanovicem, Zoranom Zivkovicem i Goranom Vesicem, u vise navrata, pokusao da ga uvuce u "aferu Alija Delimustafic", bez ijednog dokaza, cinjenice ili indicije.

U saopstenju za javnost, Tijanic se deklarise kao novinar, dok Djindjica naziva okrivljenim, a Jovanovica, Zivkovica i Vesica oznacava saucesnicima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Savetnik jugoslovenskog predsednika porucuje da je vreme da premijer, pred srpskim pravosudjem i celom srpskom javnoscu, potkrepi svoje klevete dokazima. Umesto odstete, Tijanic trazi da Djindjic, kao deklarisani vernik, ode u Sabornu crkvu, da se prekrsti i svecano obeca da vise nikada nece lagati po Srbiji i klevetati gradjane.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.