Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra u Srbiji 39 stepeni

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo, s temperaturom do 39 stepeni Celzijusa, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab i umeren vetar. Jutarnja teperatura kretaće se od 16 do 25, a najviša dnevna od 34 do 39 stepeni Celzijusa. Uveče će u severnim krajevima doći do naoblačenja i osveženja sa lokalnom pojavom pljuskova i grmljavine.

U Beogradu će sutra biti sunčano i veoma toplo, uz slab vetar. Jutarnja temperatura biće oko 25, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dnevna oko 38 stepeni. U toku noći doći će do naoblačenja sa pojačanim vetrom, uz mogućnost kratkotrajnog pljuska i grmljavine.

U Srbiji će u četvrtak biti promenljivo oblačno, svežije, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Do početka naredne nedelje biće pretežno sunčano sa temperaturom oko proseka.

Od ponedeljka je moguće naoblačenje sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.