Sutra sunčano i toplo, do 35 stepeni

Izvor: S media, 14.Avg.2011, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i toplo, do 35 stepeni

Srbiju sutra očekuje sunčano i toplo vreme sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 35 stepeni.

U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo, sa temperaturom do 35 stepeni, saopštio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab vetar, uglavnom južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura biće od 13 do 19 stepeni, a najviša od 30 do 35 stepeni.

U Beogradu isto vreme, sa temperaturom od 19, ujutro, do 33 stepena tokom dana.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbiji se u utorak očekuje malo svežije vreme uz prolazno naoblačenje ponegde sa kišom, pljuskovima i gmljavinom, uglavnom u severnim i zapadnim krajevima.

U Beogradu će biti slično vreme.

[tbleft=Hotel daje odštetu gostima u slučaju kiše

U Srbiji sutra sunčano i toplije

U Srbiji tropska vrućina!

]

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 15. avgust 2011. godine:

Biometeorološke prilike će biti relativno povoljne, ali hronični bolesnici mogu osećati izvesne tegobe, pa im se savetuje adekvatno odevanje i fizičke aktivnosti u skladu s dnevnim temperaturama.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra sunčano i toplo, temperatura do 35 stepeni

Izvor: Blic, 14.Avg.2011

U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab, uglavnom južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 13 C do 19 C, a najviša od 30 C do 35 C, saopštio je Republički hidrometerološki zavod. ..I u Beogradu će suta biti sunčano i toplo. Vetar slab, južni i jugoistočni. Jutarnja...

Nastavak na Blic...

Danas sunčano i toplo, temperatura do 35 stepeni

Izvor: S media, 15.Avg.2011, 01:45

U Srbiji danas toplo i sunčano. Najviša temperatura do 35 stepeni. U Beogradu najviša dnevna temperatura biće 33 stepena. ..U Srbiji će danas biti sunčano i toplo sa temperaturom do 35 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće slab vetar, uglavnom južni i...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.