Sutra pretežno sunčano i toplo

Izvor: Beta, 28.Sep.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano i toplo

Vreme u Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Najniža temperatura od 7 do 15, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.U Beogradu takodje sunčano i toplo, s temperaturom od 15 do 27 stepeni.Narednih dana se očekuje sunčano i natprosečno toplo vreme. Od srede sledi naoblačenje s kišom i padom temperature, što će potrajati do subote.Biometeorološka prognoza za nedelju, 29. septembar 2019:Očekivane biometeorološke prilike mogu imati nepovolјan uticaj na osobe sa kardiovaskularnim i disajnim problemima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja i bolova u mišićima.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jesen je stigla, a meteorolozi nam otkrivaju kada će pasti prvi sneg!

Izvor: Svet plus, 28.Sep.2019

Meteorolozi nam otkrivaju kada će pasti prvi sneg! Jesen je zvanično stigla u Srbiju, a dugoročna vremenska prognoza pokazuje da će u prvoj polovini biti relativno topla i suva, u drugoj kišovita, dok se prvi sneg očekuje krajem novembra ili početkom decembra. ..Republički hidrometeorološki...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.