Sutra pretežno sunčano i natprosečno toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano i natprosečno toplo

U Srbiji će sutra posle prohladnog jutra, ponegde sa maglom, biti pretežno sunčano i natprosečno toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura kretaće se od četiri do 13, na jugu Banata oko 16 stepeni, najviša dnevna od 23 do 29 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra posle prohladnog jutra i magle u nižim delovima grada, biti sunčano i natprosečno toplo. Vetar će biti slab, promenljiv. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Jutarnja temperatura biće od sedam do 13 stepeni, a najviša dnevna oko 27 stepeni Celzijusa.

U Srbiji se narednih sedam dana nastavlja Miholjskog leta, ujutro prohladno a tokom dana pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom od 23 do 28 stepeni.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za sredu, 16. oktobar:

Biometeorološka situacija će biti povolјnija za većinu hroničnih bolesnika i meteoropata. Blagi oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima, posebno ujutro. Moguće meteoropatske reakcije su promenlјivo raspoloženje i glavobolјa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sutra pretežno sunčano i natprosečno toplo

Izvor: Danas, 16.Okt.2019, 12:37

U Srbiji će sutra ujutro biti prohladno, ponegde sa maglom a u toku dana pretežno sunčano i natprosečno toplo, saopštio je Republički meteorološki zavod. Članak Sutra pretežno sunčano i natprosečno toplo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.