Sutra pre podne sunčano, posle podne kiša

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pre podne sunčano, posle podne kiša

U većem delu Srbije sutra pre podne biće pretežno sunčano, osim na jugoistoku gde će biti umereno oblačno, a naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koje će sredinom dana zahvatiti severne i zapadne predele, posle podne će se proširiti i na ostale delove zemlje, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od šest do 14 stepeni, a najviša dnevna od 17 do 23 stepena.

U Beogradu će sutra pre podne biti pretežno sunčano, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a posle podne se očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura biće oko 14 stepeni, a najviša dnevna oko 22 stepena.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će u petak biti oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama i snegom, vetrovito i osetno hladnije. Više padavina se očekuje na istoku i jugoistoku.

U subotu prestanak padavina, posle podne razvedravanje.

U nedelju pretežno sunčano i toplije, u košavskom području duvaće umeren do jak vetar.

Zatim sledi toplo i nestabilno vreme, ponegde s kratkotrajnom kišom i pljuskovima.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za četvrtak, 5. april:

Biometeorološka situacija može imati nepovolјan uticaj na hronične bolesnike, a naročito na srčane bolesnike i astmatičare. Meteoropatske reakcije moguće su u vidu nervoze, pospanosti i reumatskih bolova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra naoblačenje i zahlađenje, proleće se vraća u subotu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2018

Naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom sutra će sredinom dana zahvatiti severne i zapadne delove zemlje, a posle podne proširiće se i na ostale predele, kažu meteorolozi Hidrometeorološkog zavoda Srbije...Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, posle podne u skretanju na severozapadni,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.