Sutra ponovo sneg

Izvor: B92, 17.Dec.2012, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra ponovo sneg

Beograd -- Dok meteorolozi za danas najavljuju uglavnom slabiju kišu, već sutra bi mogao da ponovo pada sneg, dok se u petak vraća i mraz.

Danas će padati kiša, a na višim planinama i na istoku i susnežica i sneg. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, u južnom Banatu povremeno i jak.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, najniža temperatura biće od minus 3 do plus 3 stepena, naviša dnevna od 2 do 7 stepeni, u Timočkoj krajini oko nule.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U Beogradu će danas biti oblačno i, uglavnom, suvo, samo je ujutro moguća slaba kiša. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Temperatura bez većeg kolebanja od 2 do 4 stepena.

Izgledi vremena u Srbiji do 24. decembra: U utorak i sredu biće oblačno i hladnije s padavinama - u utorak s kišom, susnežicom i snegom, a u sredu sa snegom. Više padavina biće u južnim i centralnim krajevima.

U četvrtak će padavine prestati u većini krajeva, a samo na planinama će padati slab sneg.

U petak će biti suvo i hladno, ujutro sa umerenim i jakim mrazem. Zatim će do kraja perioda u većem delu zemlje biti suvo i hladno, u južnim i jugoistočnim krajevima sa snegom povremeno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra sneg

Izvor: Akter, 17.Dec.2012

Dok meteorolozi za danas najavljuju uglavnom slabiju kišu, već sutra bi mogao da ponovo pada sneg, dok se u petak vraća i mraz

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.