Sutra oblačno i hladnije

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Nov.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno i hladnije

Vreme u Srbiji sutra će biti oblačno i hladnije, uz padavine, dok se u poslepodnevnim časovima očekuje delomično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće jak, a u južnom Banatu i olujni vetar.

Jutarnja temperatura od sedam do 11, a najviša dnevna od 12 do 15 stepeni.

Vreme u Beogradu će biti isto kao i u ostatku zemlje, s temperaturom od 11 do 14 stepeni.

Narednih dana će biti promenljivo oblačno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i suvo, s jakim vetrom u košavskom području.

Biometeorološka prognoza za sredu, 20. novembar 2019:

Očekivana promena vremena neće prijati osetlјivim osobama. Tegobe su moguće kod većine hroničnih bolesnika, a posebno se astmatičarima i osobama sa povišenim krvnim pritiskom preporučuje da poslušaju savete lekara. Reumatski bolovi i glavobolјa će biti izraženi kod meteoropata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od srede hladnije, uz padavine

Izvor: B92, 20.Nov.2019, 00:57

U sredu će vreme će biti oblačno i hladnije, uz padavine, dok se u poslepodnevnim časovima očekuje delimično razvedravanje, saopštio je RHMZ...Jutarnja temperatura od sedam do 11, a najviša dnevna od 12 do 15 stepeni...Duvaće jak, a u južnom Banatu i olujni vetar...Vreme u Beogradu će biti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.