Sutra glavni odbor Demokratske stranke

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra glavni odbor Demokratske stranke

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke na kojoj će biti izabrani stranački organi i tela, biće održana sutra u Beogradu.

Na Glavnom odboru predsednik DS Zoran Lutovac podneće izveštaj o radu stranke, a potom bi trebalo da se biraju članovi Izvršnog odbora, Komisije za izradu Statuta, kao i Organizacioni odbor za proslavu 100 godina stranke i 29 godina od obnove njenog rada.

Pojedini mediji međutim pisali su prethodnih dana da bi sednica mogla biti burna, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << jer ima nezadovoljnih članova zbog odluke o učešću DS-a u osnivanju Saveza za Srbiju u kome će se naći i Srpski pokret Dveri.

Predsednik DS Zoran Lutovac izjavio je ranije da nema nesuglasica, da je podrška savezu u DS-u stabilna, te da "dezinformacije o puču u stranci putem režimskih medija plasiraju oni koji brinu isključivo o sopstvenom interesu".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.