Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šulc: Trampova retorika opasna

BERLIN - Retorika američkog predsjednika SAD Donalda Trampa usmjerena protiv Sjeverne Koreje je opasna, izjavio je predsjednik Socijalističke partije u Njemačkoj Martin Šulc.

On je rekao da su u Berlinu zabrinuti zbog činjenice sa Tramp "spustio na nivo predsjednika Sjeverne Koreje Kim Džong Una" i da je situacija takva da se vlastima SAD mora reći da "zveketanje verbalnom sabljom može da dovede do sukoba".

Šulc smatra da bi evropski političari trebalo jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da stave do znanja Vašingtonu da ne dijele mišljenje SAD kada je riječ o pristupu problemu sa Pjongjangom.

"Moramo da iskoristimo sve kanale da bismo smirili tenzije i poslali poruku američkom predsjedniku vezanu za njegovu opasnu retoriku", rekao je Šulc i dodao da iracionalni potezi sjevernokorejskog diktatora zahtijevaju racionalne odgovore, prenosi TASS.

Šulc je dodao da vlasti u Pekingu moraju da iskoriste svoj uticaj da bi urazumili vlasti u Pjongjangu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

ŠULC UPOZORAVA "Trampova retorika je OPASNA"

Izvor: Blic, 10.Avg.2017

Retorika američkog predsednika Donalda Trampa usmerena protiv Severne Koreje je opasna, izjavio je predsednik Socijalističke partije u Nemačkoj Martin Šulc...On je rekao da su u Berlinu zabrinuti zbog činjenice sa Tramp "spustio na nivo predsednika Severne Koreje Kim Džong Una" i da je situacija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.