Štark arena postaje četvrta prvremena bolnica VIDEO

Izvor: B92, 04.Apr.2020, 12:51

Štark arena postaje četvrta prvremena bolnica VIDEO

Beogradska Štark arena je od podne postala nova, četvrta alternativna bolnica za pacijente obolele od virusa korona sa lakšom kliničkom slikom.

Kako je za Tanjug ranije pecizirao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, ova privremena bolnica imaće oko 1.500 kreveta.

Podsetio je da to neće biti jedina takva bolnica u Beogradu i naveo da privremena bolnica na Sajmu vec radi, da je sportska dvorana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu spremna, te da su kreveti za obolele od korona virusa postavljeni i u hali "Aleksandar Nikolić".

"Ostalo je da se pripremi i privremena bolnica u areni koja će imati oko 1.500 kreveta. Od sutra ujutru vojska će početi da postavlja krevete i mi ćemo biti spremni da i ta privremena bolnica bude stavljena u funkciju, ukoliko za tim bude bilo potrebe", rekao je Vesić.

Kako je poručio, da li će te bolnice biti pune ili ne zavisi od toga da li ćemo se pridržavati mera koje je donela Vlada Srbije i saveta epidemiologa.

"Ukoliko budemo disciplinovani, nećemo imati potrebe za ovim bolnicama. One se otvaraju samo u najdrastičnijem slučaju, ali mi kao odgovorna država moramo da budemo spremni i na to", rekao je Vesić i poručio građanima da poštuju donete mere.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.