Stanković na jugu Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2012, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković na jugu Srbije

VRANJE -

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa Zoran Stanković posetiće danas i sutra jug Srbije, gde će razgovarati s predsednicima opština, šefovima odborničkih grupa i predstavnicima političkih partija.

Stanković će danas razgovarati sa predstavnicima lokalne samouprave u Preševu i Bujanovcu, a sutra će posetiti Medveđu, saopštilo je Koordinacionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << telo.

U Preševu će novi predsednik Koordinacionog tela razgovarati s narodnim poslanikom Rizom Halimijem, a potom s predstavnicima lokalne samouprave i liderima partija koje su na vlasti u tom gradu - Ragmijem Mustafom iz Demokratske partije Albanaca (DPA), Skenderom Destanijem, liderom Demokratske unije doline (DUD) i Ramizom Ljatifijem iz Demokratskog preporoda (DP).

Stanković će u Preševu razgovarati i sa šefovima odborničkih grupa u lokalnoj skupštini i predstavnicima srpskih političkih partija. Tokom ponedeljka, Stanković će posetiti Bujanovac gde će biti potpisani ugovori s predstavnicima malih i srednjih preduzeća iz tog grada, Preševa i Medveđe, kojima su na konkursu Koodrinacionog tela dodeljena bespovratna sredstva u ukupnoj vrednosti 40 miliona dinara.

Stanković će u Bujanovcu razgovarati i s predsednikom opštine i predsednikom Skupštine opštine - Nagipom Arifijem i Hijredinom Hidom, a potom na odvojenom sastanku i sa zamenikom predsednika opštine dr Stojančom Arsićem.

Potom slede susreti i razgovori sa svim šefovima odborničkih grupa, najvišim predstavnicima srpskih političkih partija, predsednikom Nacionalnog saveta Albanca Galipom Bećirijem, kao i s predstavnicima kancelarije OEBS-a za jug Srbije.

U utorak, Stanković će posetiti Medveđu gde će razgovarati s predsednikom opštine Slobodanom Draškovićem, zamenikom predsednika opštine Fljorimom Sahitijem i predsednicom Skupštine opštine Natašom Filić.

Predsednik Koordinacionog tela razgovaraće i sa šefovima odborničkih grupa, predsednicima opštinskih odbora srpskih političkih partija, kao i sa dekanima Pravnog i Ekonomskog fakulteta, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.