Šoping centar na otvorenom

Izvor: RTS, 06.Jul.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šoping centar na otvorenom

U Pančevu je otvoren prvi maloprodajni šoping centar na otvorenom u Srbiji, u kome su kupcima dostupni kvalitetni proizvodi po pristupačnim cenama. Investitor je izraelska kompanija "Aviv Arlon", koja je uložila skoro 30 miliona evra.

Pančevo je prvi grad u Srbiji u kome je ponuđen novi koncept kupovine na otvorenom, uz bogat prateći sadržaj i sa organizovanim zabavnim programima.

Svim kupcima su dostupni kvalitetni i raznovrsni proizvodi, neki po prvi put u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << našoj zemlji, po cenama pristupačnim za prosečnog kupca.

Sugrađani Pančeva kažu da su oduševljeni centrom, jer je jako zabavan za decu a pre svega su, kako tvrde zadovoljni cenama.

Investitor takozvanog "Retail parka" je izraelska kompanija "Aviv arlon", koja je u Pančevu prepoznala najbolje mesto za ovaj projekat. Oni su takođe darovali novac za kupovinu četiri EKG aparata za seoske domove zdravlja.

Suvlasnik kompanije "Aviv Arlon", Iftah Aloni kaže da je sasvim slučajno upoznao vlasnika fabrike na ovom mestu u Pančevu, kao i da se oduševio samim gradom i mentalitetom ljudi.

"Pančevci su prava ciljna grupa za ovakvu vrstu šoping parka koji smo izgradili", Aloni i dodaje da mu je pored zarade važno da se u Pančevu oseća prijatno i dobrodošlo.

Gradonačelnica Pančeva, Vesna Martinović ističe da je Pančevo dalo dobar primer i drugima kako da ugoste investitore.

"Sigurno je da smo ovim pozvali i druge investitore da ovde ulažu i da to neće biti bačen novac", kaže Martinovićeva.

Šoping centar prostire se na 15.000 kvadratnih metara, ima oko 15 različitih prodavnica. Ovo je druga faza planiranog projekta, a treća i poslednja treba da bude završena za godinu dana.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Prvi tržni centar na otvorenom u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2011

PANČEVO -..U Pančevu je otvoren prvi ritejl park u Srbiji. Jedinstveni tržni centar na otvorenom prostire se na površini od oko sedam hektara i trenutno ima oko 15 hiljada kvadratnih metara prostora, rezervisanog za razne šoping sadržaje...Investitor je izraelska kompanija Aviv Arlon, koja vrhunske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.