Snimljeni tenkovi na ulazu u BiH!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2014, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimljeni tenkovi na ulazu u BiH!

Građani su snimili ulazak vojne kolone u Bosnu i Hercegovinu na graničnom prelazu Gradina kod Kozarske Dubice, između Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Foto: Ilustracija  

Fotografije su vrlo brzo počele da se šire društvenim mrežama, a i izazvale su i veliku zabrinutost kod nekih građana. Razlog je naravno trenutna kriza izazvana nakon protesta u nekoliko gradova, a koji su izašli na ulice nezadovoljni široko  rasprostranjenom korupcijom, neefikasnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sistemom vlasti i jako lošim stanjem ekonomije, što sve veći broj ljudi gura na ivicu siromaštva i u borbu za golu egzistenciju.

 

Prema pojedinim izvorima navode da nema razloga za zabrinutost, i da bi trebalo da bude jasno da u BiH još uvek traje mandat EUFOR-a i ovakvi pokreti vojnih snaga su redovni, relativno česti i uobičajeni.

 

S druge strane, prema informacijama jednog čitaoca vojna tehnika prikazana na fotografijama pripada oružanim snagama Bosne i Hercegovine. Radi se o pokretnim radarskim sistemima namenjenim za PVO koji su uglavnom neupotrebljivi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Snimljeni vojna kolona na ulazu u BiH!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2014

Građani su snimili ulazak vojne kolone u Bosnu i Hercegovinu na graničnom prelazu Gradina kod Kozarske Dubice, između Hrvatske i Bosne i Hercegovine...Foto: Ilustracija.. ..Fotografije su vrlo brzo počele da se šire društvenim mrežama, a i izazvale su i veliku zabrinutost kod nekih građana....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.