Slučaj Ivanović: Suspendovani policajci pušteni

Izvor: Mondo, 12.Feb.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj Ivanović: Suspendovani policajci pušteni

Osnovni sud u Mitrovici oslobodio je dvojicu kosovskih policajaca, uhapšenih zbog sumnje da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, potvrdio je za Koha Ditore glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici Šućri.

Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll Ilustracija

Tužilaštvo je u ponedeljak uveče zatražilo od suda jednomesečni pritvor za osumnjičene.

Istraga ubistva Ivanovića: Uhapšeni policajci!

Portal prenosi da se policajci Ž.J. i D.M, prema izvorima, sumnjičili da su uzeli čauru sa lica mesta i da je nisu predali zajedno sa drugim dokazima.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajci uzeli čauru sa mesta ubistva? Pušteni na slobodu

Izvor: B92, 12.Feb.2018

Kosovska Mitrovica -- Policajaci srpske nacionalnosti Ž.J. i D.M, privedeni nakon ubistva Olivera Ivanovića, pušteni su na slobodu, javljaju prištinski mediji...Kosovski tužilac Šućri Sulja izjavio je da je odluka suda "neočekivana" i najavio je žalbu. Tužilaštvo je za uhapšene policajce...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.