Slovenački predsednik na Kosovu

Izvor: VOA, 13.Maj.2021, 23:25

Slovenački predsednik na Kosovu

Predsednik Slovenije Borut Pahor izjavio je da podržava nastavak dijaloga Beograda i Prištine i da se protivi promeni granica na Balkanu. Slovenački prredsednik se u kosovskoj prestonici sastao sa predsednicom Vjosom Osmani, koja je poručila da su granice Kosova utvrđene 17. februara 2008. godine, dana kada je Kosovo proglasilo nezavisnost od Srbije.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Pahor na Kosovu iskazao podršku dijalogu i protivljenje promeni granica

Izvor: VOA, 13.Maj.2021

Predsednik Slovenije Borut Pahor izjavio je da podržava nastavak dijaloga Beograda i Prištine i da se protivi promeni granica na Balkanu. Slovenački predsednik se u kosovskoj prestonici sastao sa predsednicom Vjosom Osmani, koja je poručila da su granice Kosova utvrđene 17. februara 2008. godine,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.