Sledi nam temperaturni šok

Izvor: B92, 05.Dec.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledi nam "temperaturni šok"

Beograd -- Prema prognozi RHMZ-a za pet dana, za vikend ali i početkom sledeće nedelje šal, kapa i rukavice nam neće trebati jer sledi "preokret".

Naime, jutro je u Srbiji osvanulo u minusu pa su mnogi ljudi imali probleme s odmrzavanjem stakala na svojim vozilima. Iako minus nije bio "debeo" ipak je iznenadio mnoge, a subjektivni osećaj je bio da je i hladnije od minus dva koliko je u Beogradu jutros izmereno.

Međutim, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zavoda, već u petak ujutro tog mraza ne bi trebalo da bude, a za dane vikenda najniža temperatura biće u plusu i kretaće se i do sedam stepeni.

Istovremeno, to znači i da se najviša dnevna temperatura diže i da će preći, prema prognozi RHMZ-a, deseti podeok.

U nedelju bi najviša dnevna temperatura trebalo da bude 11 stepeni, a u ponedeljak čak 14.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Adi Ciganliji 14 PUTA TOPLIJE U VODI nego napolju, pa mogu da se vide i PLIVAČI (VIDEO)

Izvor: Blic, 05.Dec.2019

Temperatura u Beogradu počela je lagano da pada, pa je prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda u 14.00 časova iznosila samo jedan stepen, dok je subjektivan osećaj kao da je minus jedan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.