Sistem rezervacija za Zlatibor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 16:28

Sistem rezervacija za Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor pokrenula je destinacijski rezervacioni sistem koji je danas i zvanično pušten u rad u utorak, a na zvaničnom sajtu TO Zlatibor nalazi se jedinstvena baza smeštajnih kapaciteta, dostupna potencijalnim gostima, saopštila je ta turistička organizacija.

Digitalni katalog smeštaja gostima je dostupan u realnom vremenu, što znači da jednostavnom pretragom sistem izabacuje spisak raspoloživih objekata, sa detaljnim opisima, fotografijama, cenama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i mogućnošću direktne rezervacije, navodi se u saopštenju.

U rezervacionom sistemu nalaze se isključivo kategorisani i po zakonu evidentirani izdavaoci smeštaja, što potencijalnim gostima obezbeđuje sigurnost prilikom odabira adekvatnog smeštaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.