Šinejd OKonor traži pomoć

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šinejd O'Konor traži pomoć

Irska pevačica Šinejd O'Konor (Sinead O'Connor) zatražila je pomoć i otvoreno govorila o svojoj borbi s mentalnim problemima.

Šinejd O'Konor (50) je u video-snimku objavljenom na društvenoj mreži Fejsbuk (Facebook) rekla uz suze da se oseća "suicidalno".

Pevačica je rekla da je ostala živa zbog drugih ljudi.

O'Konor je rekla da je živela u jednom motelu u Nju Džersiju, a nakon toga postavila adresu hotelskog lanca Travelodž (Travelodge). Lokalna >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << policija obišla ju je zbog provere, međutim pevačica u to vreme nije bila u sobi. Policija je navela da Šinejd O'Konor više ne živi tamo i da nije poznato gde je sada.

Nakon toga na Fejsbuku je objavljeno da je pevačica dobro.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šinejd O'Konor: Treba mi pomoć, osećam se suicidno

Izvor: N1 televizija, 08.Avg.2017

Irska pevačica Šinejd O'Konor zatražila je pomoć i otvoreno govorila o svojoj borbi s mentalnim problemima...Šinejd O'Konor (50) je u video-snimku objavljenom na društvenoj mreži Fejsbuk rekla uz suze da se oseća "suicidno"...Pevačica je rekla da je ostala živa zbog drugih ljudi...O'Konor je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.